NieuwsDE VEENTJES
3 mei 2021
Het woongebouw van 75 appartementen is opgeleverd. De openbare ruimte rondom het gebouw en de aanleg van het groen wordt in de aankomende periode aangelegd.


BOUWUPDATE VILLA R
14 juli 2020
Een maand geleden is gestart met de bouw van deze prachtige villa. Het grondwerk, het storten van de fundering en het leggen van de vloeren is achter de rug. Op moment worden de eerste contouren op de begane grond zichtbaar.


KELSCHE HOFSTEDE INGEDIEND
26 juni 2020
Voor het nieuw te bouwen appartementencomplex in Didam is de vergunning inmiddels aangevraagd. Het gebouw met 53 appartementen komt in een leefbaar park te staan en richt zich op senioren.


CREATIVE COEHOORN INGEDIEND
15 juni 2020
Ons plan voor het Coehoorn-gebied in het centrum van Arnhem is ingediend. Het betreft een woongebouw voor een creatieve CPO-groep.


BOUWUPDATE PARKGEBOUW
3 juni 2020
In Doetinchem is de uitvoering van het parkgebouw nog steeds in volle gang. Vorige maand werd het hoogste punt gevierd maar eigenlijk elke dag worden er zichtbaar stappen gemaakt.


STUDIE WONEN IN HOUT
25 mei 2020
Voor een prijsvraag in Nijmegen hebben we een studie gedaan naar het bouwen in hout. De innovatieve CLT-techniek in combinatie met de circulairteit en duurzaamheid heeft ons erg aan het denken gezet.


BOUWUPDATE TURFSTRAAT 
10 april 2020
De op maat gemaakte meubels krijgen steeds meer vorm en we naderen voltooiing van het gehele interieur. Fotograaf Wim Spijker maakte alvast wat interieurfoto's.


PARKGEBOUW IN UITVOERING
17 februari 2020
In Doetinchem wordt er nog steeds volop gebouwd. Inmiddels ligt de derde verdiepingsvloer op zijn plaats en wordt het silhouet steeds beter zichtbaar.


STAGEPLAATS
04 februari 2020
We hebben momenteel ruimte voor een architectuur stagiaire. In deze functie zul je veel samenwerken met onze architecten en ondersteuning bieden bij diverse projecten. Het is een ideale positie voor een iemand met passie voor ontwerpen. Neem gerust contact met ons op.


LOFTWONING AAN DE TURFSTRAAT BIJNA VOLTOOID
02 december 2019
De oplevering komt steeds dichterbij. Fotograaf Jesse Wensing schoot alvast wat detailfoto's in opdracht van Collectief Soepel, die verantwoordelijk zijn voor het staal- en houtwerk van het interieur in samenwerking met Bazuin Timmerwerken.


IN UITVOERING
08 november 2019
In Doetinchem vordert de bouw van het parkgebouw gestaag. Inmiddels zijn de eerste vloeren gelegd en beginnen de contouren zichtbaar te worden. Wordt vervolgd.


ARCHITECTUURPRIJS ACHTERHOEK 2019
03 oktober 2019
Melis Logistics is genomineerd voor de APA 2019. We zitten in een selectie van totaal zeven projecten en dingen daarnaast ook mee naar de publieksprijs. Volgende maand maakt een vakjury de winnaar bekend.


NIEUWE BESTEMMING VOORMALIG KELSEHOF TERREIN DIDAM
28 augustus 2019
Op de locatie van het voormalig zorgcentrum Kelsehof in Didam zullen in de toekomst een appartementencomplex en een aantal pationwoningen worden gerealiseerd. Op de achtergrond zijn we al geruime tijd bezig met de initiatiefase van de gebouwen en het park. Hierin richten we ons voornamelijk op senioren en diens behoeften.


PUBLICATIE DE VEENTJES
27 mei 2019
Op Architectenweb is een nieuwsartikel gepubliceerd over Parkgebouw de Veentjes en de bijbehorende gebiedsontwikkeling.


STADSWONING AAN DE TURFSTRAAT IN UITVOERING
24 april 2019
De achtergevel aan de Turfstraat krijgt zijn vorm en glans. Het project is een rij stadswoningen in Arnhem die naast elkaar verijzen met ieder zijn eigen architectuur.


PARKGEBOUW DE VEENTJES - VOORBEREIDINGEN GESTART
26 februari 2019
De sloopwerkzaamheden op De Veentjes zijn in volle gang. De voormalige supermarkt wordt ontmanteld en voor een groot deel gerecycled om plek te maken voor het nieuwe woongebouw met 75 appartementen. Mooi om deze gebiedsontwikkeling na jaren voorbereiding te starten en de ontwikkeling te zien.
Het bouwteam bestaat, naast ons, uit Phoenx ontwikkeling, Kuiper Arnhem, Rouweler en BeekmanHartman makelaars.


OMGEVINGSVERGUNNING VILLA R INGEDIEND
9 februari 2019
Na een intensieve periode van ontwerpen is de omgevingsvergunning voor deze prachtige villa ingediend. 


VILLA DVT IN BLACK - ARCHITECTURE IN MONOCHROME
30 januari 2019
Villa DVT is opgenomen in het boek 'BLACK architecture in monochrome' uitgegeven door Phaidon. Het boek is in Nederland onder andere te koop via NAi booksellers.


FILMOPNAMES JUVENAAT
24 januari 2019
Voor Omroep Gelderland hebben we opnames gehad over de SteenGoed Challenge en in het bijzonder het Juvenaat. Vanaf 2 februari worden er zes afleveringen uitgezonden. Deze zijn hier terug te kijken.


PUBLICATIES MELIS LOGISTICS
20 december 2018
Melis Logistics is op diverse architectuurwebsites gepubliceerd, waaronder Architectenweb.nl.


PITCH GEWONNEN VOOR DE HERONTWIKKELING VAN EEN VOORMALIG KLOOSTER / KOSTSCHOOL
1 oktober 2018
We hebben in het kader van de SteenGoed Challenge de pitch gewonnen om de plannen voor het Juvenaat in Zevenaar verder te ontwikkelen. Met de SteenGoed Challenge brengt de provincie Gelderland weer leven in leegstaand vastgoed. Het Juvenaat is een voormalig klooster/kostschool en ligt op een schitterende plek als entree van Zevenaar. Ons plan zorgt voor een heropleving van het gebouw met een diversiteit aan wonen, ontspannen en zorg.


BOUWEN AAN DE TURFSTRAAT
22 aug 2018
De eerste prefab onderdelen zijn geplaatst van het woonhuis aan de Turfstraat. Het casco van de woning wordt geheel opgebouwd met prefab beton wanden en vloeren. In deze huls wordt de ruimte onderverdeeld door verdieping hoge meubels.


MELIS LOGISTICS GENOMINEERD VOOR DE NATIONALE STAALPRIJS
28 juni 2018
Voor de nieuwbouw van Melis zijn we voor De Nationale Staalprijs 2018 genomineerd. Op 3 oktober met de Staalbouwdag worden de winnaars bekend gemaakt.


HEUVELINK PUBLIEKSPRIJS
17 mei 2018
Driekapper Vosdijk heeft de publieksprijs gewonnen en een eervolle vermelding van de vakjury. 


NOMINATIE HEUVELINKPRIJS VOOR DRIEKAPPER VOSDIJK
26 april 2018
We zijn genomineerd! Stemmen kan op de website van architectuurcentrum CASA Arnhem.


BEZOEK AAN SAO TOME & PRINCIPE IN WEST AFRIKA
12 maart 2018
Deze week naar Afrika voor een bezoek aan Principe om een lokatie te bezoeken en op lokatie te ontwerpen aan een villa op een unieke plek midden in de tropen.


VISUALISATIES VOOR PARKGEBOUW DE VEENTJES 
21 februari 2018
Tegmark heeft de visualisaties gemaakt voor het Parkgebouw de Veentjes. http://tegmark.net


BOUW MELIS 
6 november 2017
Op de late middag een beeld van de vliesgevel aan de voorgevel. Planning is om aan het einde van het jaar het project op te leveren.


UPDATE BOUW MELIS 
11 september 2017
Staalconstructie van het kantoor is opgetrokken en de vloer wordt opgebouwd.


VR MET DE OCULUS
4 september 2017
Onze projecten zijn nu ook in Virtual Reality te beleven. Wordt vervolgd.


STAALCONSTRUCTIE BIJ MELIS KRIJGT VORM
16 juni 2017
De staalconstructie bij Melis logistics wordt door metaalbedrijf Kaal opgebouwd. Contouren van de hal worden zichtbaar.

WELSTAND ENTHOUSIAST OVER DE LOFTWONING BROERENSTRAAT
12 mei 2017
Kwaliteitsteam Binnenstad ontvangt het plan positief, dus we kunnen door!


VERNIEUWDE WEBSITE LIVE
10 april 2017
Nieuw logo en een nieuwe website die we graag delen.


GLASBUS VOOR PROJECT MELIS
6 april 2017
Voor de juiste glassoort voor de vliesgevel bij het kantoor van Melis Transport hebben we de glasbus van SaintGobain op de lockatie laten komen en samen met de medewerkers een glastype uitgezocht.

NIEUWE MEDEWERKER
3 april 2017
Rene Jansen start per 1 april bij JCRARCHITECTEN. Met zijn ruime ervaring als architect en bouwkundige is Rene een waardevolle aanvulling op het team. Daarnaast gaat Rene zijn Revit skills inzetten voor het maken van bouwkundige 3d modellen.


START BOUW MELIS TRANSPORT
1 maart 2017
Na een intensieve voorbereiding en de goedkeuring van de gemeente Duiven zijn we begonnen met de werkzaamheden.


DRIEKAPPER VOSDIJK GEREED
15 januari 2017
Drie stadswoningen in Arnhem Noord zijn vandaag opgeleverd. Een inbreiding aan de Vosdijk op een voormalig perceel van de naastliggende villa aan de Velperweg.